2005-07-21 07:34:34• hírek • Szatmár.ro

Ősz

220507210111.jpg

Folytatjuk a személyre szabott tanácsadást. Ismerjük meg a hozzánk illő színeket!

Személyre szabott tanácsadás. Ismerjük meg a hozzánk illő színeket, melyek segítségével könnyebben kialakíthatjuk ruhatárunkat.  Adottságainknál fogva, mindannyiunknak van egy meghatározott bőralapszíntónusunk aminek köszönhetően egyes alapszínek, színárnyalatok előnyösen hatnak külső megjelenésünkre, míg mások nem. Sorozatunkban ahhoz szeretnénk tanácsot adni, hogy különböző praktikák segítségéve,l hogyan tudjuk a maximumot kihozni magunkból, hogyan tudunk egy időtálló ruhatárat kialakítani magunknak,  és ruhatárunk szinte minden darabját hogyan tudjuk ezáltal egymással kombinálni. A második részben ismerkedjünk meg az őszi  típussal.
 

Az őszi típus:
Az ősz típus a melegtónusú évszakok közé tartozik. A bőr alapszínére a barnás árnyalat illetve az arany bézstől egészen a bronzszínig jellemző. Továbbá apró vöröses szeplő is előfordulhat. Hajszíne  az aranybarnától egészen a sötétbarnáig terjed, de minden egyes esetben érzékelhető egy vöröses tónus. Mivel arcbőrűk sokszor inkább sápadtabb, ajánlatos egy élénkebb rúzs használata. Ez a típus az amelyik nagyon nehezen tud lebarnulni de nagyon könnyen leég. A meleg hajszínnel párosul egy meleg szemszín, ami lehet aranybarna, sötétbarna, mogyoró vagy borostyán színű .

Az ősz típushoz illő színárnyalathoz tartoznak a földszínek és az aranyszín árnyalatai. A hideg színeket kerülni kell, mert fakónak mutatnak, továbbá a fekete és a fehér túl kemény, túl hideg ehhez hozzá, öregít. Az ősz típusnak különösen jó áll a tompa arany, a narancs és a vöröses szín, kiegészítőszínként még mehet az olívazöld és kekivel. A sárga színárnyalatokból a mustársárga és a kukoricasárga ajánlott.  Barna és a bézs színeknél csak egy dologra kell odafigyelni, hogy mindegyikben legyen egy aranytónus.

Alapszínek: a barnának minden árnyalata, kékek közül a petrolkék és a farmerkék, sötétzöld, szürke, krémszín (a fehér helyett), bézs, pezsgőszín és kék, szem esetében a világoskék. 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: